Политиките и вредностите на конзервативизмот: Народот како клучен столб на државата

Published by sarissa.institute on

Конзервативниот караван гостува во Гостивар. Во четврток 17.12.2020г во 19:00ч во Граѓанскиот ресурсен центар ќе се одржи настан на Институтот Сариса под наслов „Политиките и вредностите на конзервативизмот: Народот како клучен столб на државата”. Овој настан е втор дел од Конзервативниот караван планиран да патува во неколку градови низ државата. На настанот гостите ќе говорат за политичка филозофија и идеологијата во македонското општество, како и за плановите и програмите на Институтот.

Имајќи го предвид лимитираниот број на места за физичко присуство поради почитувањето на протоколите за превенција од Ковид-19, Институтот Сариса може да овозможи пристап само на лимитиран број на посетители.

За повеќе информации обратете се на info@www.sarissa.mk .


0 Comments

Напишете коментар

Avatar placeholder

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *